Verzenden

Verzending binnen Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland brengen wij € 4,00 of € 5,75 in rekening voor de verzending met DHL, afhankelijk van de grootte van het pakket. De verzending is altijd inclusief track & trace.

Verzending naar België

We versturen ook naar België. We brengen € 9,75 of € 12,75 in rekening voor de verzending met DHL, afhankelijk van het gewicht. De verzending is inclusief track & trace.

Levertijd

De levertijd verschilt per product en waar het vandaan komt. 

Producten die we op voorraad hebben versturen we meestal binnen 3 werkdagen. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer we het verzonden hebben.

Producten op pre-order of die op aanvraag zijn hebben geen vaste levertijd. Dit is afhankelijk van de internationale pakketdiensten. Wanneer het pakket bij ons is aangekomen krijg je van ons een e-mail en sturen we het meestal binnen 3 werkdagen naar je toe.

Op de productpagina kun je per product zien wat de bestelwijze is.

In het geval dat het land waarvan het product afkomstig is in een lock-down raakt wegens de coronabestrijding, kunnen de levertijden veranderen.

Ophalen

Eventueel is het ook mogelijk om het pakket in Hilversum op te halen. Neem hiervoor contact met ons op om een ophaalmoment in te plannen. Het exacte adres ontvang je dan van ons.

Retourneren

Wanneer je een bestelling wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om dit via de email bij ons aan te geven. Vervolgens dienen wij het product binnen 14 dagen te ontvangen. We ontvangen het graag terug in de originele verpakking. De bestelbevestiging print je uit en stop je erbij in het pakket.  Het product dient ongebruikt en nog in de oorspronkelijke staat te zijn. Zodra wij het product hebben ontvangen, wordt het bedrag binnen 2 weken aan je teruggestort. 

Etenswaren mogen alleen worden geretourneerd als er iets mis is met het product, bijvoorbeeld dat het bedorven is. Onze etenswaren zitten niet in afgesloten vacuümverpakkingen en worden om hygiëneredenen niet als retour geaccepteerd.

Verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.